AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, gelirinin düşeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, dinç kalacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları veya zorlu hayat hikayeleri nedeniyle kendinizi feda etmemenizde fayda var.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyi öpmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu birinin elini öpmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs birinin elini öpmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişinin elini tutmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, rızkın ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok kişinin elini öpmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen bir kişinin elini öpmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir