AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişilerin elini öpmek

Kahve falında ölen kişilerin elini öpmek

Kahve falında ölen kişilerin elini öpmek hasret çekenlerin kavuşacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişilerin elini öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gergin.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini öpmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin elini öpmek büyük savaşların yaşanacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kişilerin elini öpmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin elini öpmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin elini öpmek atılan adımların başarıya çıkacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir