AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin elini öpmek

Kahve falında ölen kişinin elini öpmek

Kahve falında ölen kişinin elini öpmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, isabetli adımlar atacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Pozitif bakış açınızı korumalısınız.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişilerin elini öpmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin elini öpmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında çok kişinin elini öpmek içini açmaya karar vereceğine, hayatının iplerini eline alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin elini öpmek en yukarılara çıkacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin elini öpmek sorunların sürekli artacağına, zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişinin elini öpmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir