AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişilerin elini öpmek

Kahve falında ölmüş kişilerin elini öpmek

Kahve falında ölmüş kişilerin elini öpmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişilerin elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan dostlarınızdan haber alabilir veya onların ziyaretine gidebilirsiniz.

Kahve falında ölen bir kişinin elini öpmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişinin elini öpmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişilerin elini öpmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş kişinin elini öpmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir