AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek yönetici makamına oturacağına, şansının geri döneceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizin garip karşılayabileceği kimselerle ilişki geliştirme meylinde olmanız olasıdır.

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişinin elini öpmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişilerin elini öpmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin elini öpmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorumlu tutacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişilerin elini öpmek duyguların karşılık bulacağına, yanlış kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir