AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kişinin elini öpmek

Kahve falında çok kişinin elini öpmek

Kahve falında çok kişinin elini öpmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, güzel günlerle tanışılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine yorulur.

Kahve falında çok kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • İstenilen çalışma koşulları oluşabilir veya verimli çalışma arkadaşlarına kavuşabilirsiniz.

Kahve falında çok kişinin elini öpmek kazançlı işlere girileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin elini öpmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bir kişinin elini öpmek maddi kaynakların zarar göreceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ölen bir kişinin elini öpmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin elini öpmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin elini öpmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yardımın alınacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir