AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının boyunun uzadığını görmek

Kahve falında başkasının boyunun uzadığını görmek

Kahve falında başkasının boyunun uzadığını görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun boyunun uzadığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin boyunun uzadığını görmek zengin için yoksulluğa, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyun uzadığını görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında boyunun uzadığını görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin boyunun uzadığını görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının boyunun uzadığını görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına inanılır.

Kahve falında eşinin boyunun uzadığını görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir