AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının boğazını kesmek

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kadının boğazını kesmek umutsuz olacağına, yalan söylemeye yorulmaktadır.

Kahve falında kadın boğazı kesmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına delalettir.

Kahve falında babasının boğazını kesmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini boğazından kesmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek önemli bir lider haline geleceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini boğazını kesmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, onunla yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir