AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin boğazını kesmek

Kahve falında bebeğin boğazını kesmek

Kahve falında bebeğin boğazını kesmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Çözümlenemeyen konuların çözümlenmesini sağlayacak gelişmeler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında bebeğin boğazını kesmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında adamın boğazını kesmek parasız ve işsiz kalacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında hayvanın boğazını kesmek hayatının bir anda renkleneceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek keyfinden ve neşesinden olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek gelirinin de garanti altında olacağına, büyük bir işe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek bilgiyle donanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının boğazını kesmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir