AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseyi ölü görmek

Kahve falında bir kimseyi ölü görmek

Kahve falında bir kimseyi ölü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında bir kimseyi ölü gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar, tartışmacı kişiler veya sizin asla davranmayacağınız şekilde davrananlar sizi kızdırabilir.

Kahve falında ölü kimse tarafından öpülmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kimseyi öpmek kazancının düşeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına inanılır.

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölü kimsenin kustuğunu görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir kimseyle konuşmak işlerinin kapanacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi ölü görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kimseyi görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir