AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir kimseden para almak

Kahve falında ölü bir kimseden para almak

Kahve falında ölü bir kimseden para almak verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, işinde terfi alacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Kahve falında ölü kimseden para almak kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir kimseye para vermek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paralı kimse görmek yeni bir eve taşınılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseye para vermek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimseden para almak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseden para almak sıkılacağına ve üzüleceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kimseden para almak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, zahmet veren işlerin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir