AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kimse tarafından öpülmek

Kahve falında ölü kimse tarafından öpülmek

Kahve falında ölü kimse tarafından öpülmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, hayallerinin suya düşeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında ölü kimse tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar geleceğinizle ilgili kaygı duymanıza neden olabilir.

Kahve falında ölü kimse tarafından öpülmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, çok doğru bir yol tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kimse tarafından öpülmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kimse tarafından kaçırılmak çok iyi işler gerçekleştireceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kimseyi hamile görmek kötü günler yaşanacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi ölü görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimse görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir