AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir kimseyle konuşmak

Kahve falında ölü bir kimseyle konuşmak

Kahve falında ölü bir kimseyle konuşmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hem hayatının kurtulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, kimseye borçlanmayacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işarettir.

Kahve falında ölü bir kimseyle konuşmak gördüyseniz:

  • Paylaşmayı bilmezseniz, tamamen kaybedebilirsiniz.

Kahve falında ölü bir kimseyle konuşmak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseyle konuşmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kimseyle konuşmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kimseyle konuşmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ölü kimseyi öpmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, herkesin önünde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölü kimseyi hamile görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir