AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kimseyi görmek

Kahve falında ölü kimseyi görmek

Kahve falında ölü kimseyi görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kimseyi gördüyseniz:

  • Yeniden kendinize dönüyorsunuz.

Kahve falında ölü kimseden hediye almak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü bir kimse görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine işarettir.

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, bir organizasyona katılacağına delalettir.

Kahve falında ölü kimsenin kustuğunu görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kimseyi hamile görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kimseden para almak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir