AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir kimseyi görmek

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, markasını duyuracağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bir kimseyi gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde heyecanlı bazı şeyler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölü kimse tarafından öpülmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek çok önemli noktalara geleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kimseyi hamile görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında ölü bir kimseyle konuşmak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, borçlanılacağına yorulur.

Kahve falında bir kimseyi ölü görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü bir kimse görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir