AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kimsenin kustuğunu görmek

Kahve falında ölü kimsenin kustuğunu görmek

Kahve falında ölü kimsenin kustuğunu görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, hayırlı haberlere, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ölü kimsenin kustuğunu gördüyseniz:

  • Duygusal konular gerilim nedeni olabilir.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir kimseyi ölü görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kimseden hediye almak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kimseyi hamile görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında ölü kimseyi öpmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalettir.

Kahve falında ölü bir kimse görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir