AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kimseyi öpmek

Kahve falında ölü kimseyi öpmek

Kahve falında ölü kimseyi öpmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, hayatının yolunda gideceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, saygınlık göreceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kimseyi öpmek gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında ölü kimseyi öpmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kimsenin elini öpmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kimsenin elini öpmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseyi öpmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kimseyi öpmek bazı kaynakların tükeneceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kimseden hediye almak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölü kimsenin kustuğunu görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir