AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseye sarılmak

Kahve falında bir kimseye sarılmak

Kahve falında bir kimseye sarılmak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, çok güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimseye sarılmak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olunması gereken zamanlardasınız.

Kahve falında bir kimseye sarılmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kimseye sarılmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kimseye sarılmak mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kimseyi görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, onların başarıları ile gururlanacağına yorulur.

Kahve falında bir kimsenin zayıfladığını görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kimsenin evini görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kimseyle konuşmak sağlıklı bir kişi olmaya, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen bir kimseyi öpmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir