AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kimseyi görmek

Kahve falında ölmüş bir kimseyi görmek

Kahve falında ölmüş bir kimseyi görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kimseyi gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan, verilen görevleri yerine getirebilecek kapasitede olmayan veya üzerine düşeni yapmayan kişiler ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında ölen bir kimseyi görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi ölü görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimsenin evini görmek üzeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kimsesiz görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş olan kimseyi görmek yaklaşan güzel günlere, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir kimseden para almak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin düştüğünü görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimseyi korumak etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, geriye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir