AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kimsenin evini görmek

Kahve falında ölmüş kimsenin evini görmek

Kahve falında ölmüş kimsenin evini görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, anlaşmalardan cayılacağına, canlanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kimsenin evini gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işlere yapacağınız yatırımlar belli kurumlarla ilişkilerinizi arttırabilir.

Kahve falında ölmüş kimsenin evini görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına yorulur.

Kahve falında kimsesiz erkek bebek görmek ekmeğine leke süreceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kimsesiz bir çocuğu emzirmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen bir kimseyi görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık kimse görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kimsesiz bebek görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kimsenin saçını yolmak elindeki malların gideceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında paralı kimse görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, işte de mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir