AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kimseye sarılmak

Kahve falında ölmüş bir kimseye sarılmak

Kahve falında ölmüş bir kimseye sarılmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, beklenilen takdiri alacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, tecrübe kazandıracağına işarettir.

Kahve falında ölmüş bir kimseye sarılmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kaynaklardan gelse bile, hayatınızı kolaylaştırabilecek önerilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında ölmüş bir kimseye sarılmak hasret ve özlem gidereceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kimseye sarılmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, fırsatların elden kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında bir kimseye sarılmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalettir.

Kahve falında iyi kimse görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına yorulur.

Kahve falında kimsesiz bebek bulmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kimsesiz bebeğe bakmak kötü kişilerle karşılaşacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında aşık olduğun kimseyi görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir