AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin zayıfladığını görmek

Kahve falında bir kimsenin zayıfladığını görmek

Kahve falında bir kimsenin zayıfladığını görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, maddi durumun düzeltileceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, dedikoduya yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimsenin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Flu veya destekçi olmayan atmosfer yanlış adımları körükleyebilir.

Kahve falında bir kimsenin zayıfladığını görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında bir tanıdığının zayıfladığını görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin zayıfladığını görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin zayıfladığını görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığının zayıfladığını görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunun zayıfladığını görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında kendini zayıfladığını görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında zayıfladığı görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir