AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kimseye sarılmak

Kahve falında ölmüş kimseye sarılmak

Kahve falında ölmüş kimseye sarılmak işlerini toparlayacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş kimseye sarılmak gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışmalar veya ilginç bağlantılar kurma fırsatları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş bir kimseye sarılmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, ne yöne gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseye sarılmak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimseye sarılmak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kimseyi yıkamak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında ölü kimseyi hamile görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kimsenin elini öpmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir kimse tarafından öpülmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kimseyle konuşmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir