AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir kimseyi öpmek

Kahve falında ölen bir kimseyi öpmek

Kahve falında ölen bir kimseyi öpmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kimseyi öpmek gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Kahve falında ölen bir kimseyi öpmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş kimseyi öpmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kimsenin elini öpmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ölen kimsenin elini öpmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kimseyi öpmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, yoğun duygular yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kimsesiz bebek emzirmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kimsesizler yurdu görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir