AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kimseyle konuşmak

Kahve falında ölen kimseyle konuşmak

Kahve falında ölen kimseyle konuşmak atılan adımların zarar vereceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kimseyle konuşmak gördüyseniz:

  • Fazla gösterişçi olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş kimseyle konuşmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kimseyle konuşmak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kimseyle konuşmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimseyle konuşmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin hasta olduğunu görmek şansının açık olacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kimseden para almak mutluluk ve huzur elde edeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kimseyi öpmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir