AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kavanoz bal görmek

Kahve falında bir kavanoz bal görmek

Kahve falında bir kavanoz bal görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, zorluklarının kalmayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, fal sahibinin muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında bir kavanoz bal gördüyseniz:

  • Çoğu insan kendisini köşeye sıkışmış, hoşnutsuz veya bitkin hissediyor olabilir.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kavanozda bal görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek dilediği gibi harcama yapacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında bal kavanozu görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir kavanoz bal görmek saygınlığına leke sürüleceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kavanoz bal görmek sorunların sürekli artacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kavanozdan bal yemek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kavanozla bal görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir