AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal kavanozu görmek

Kahve falında bal kavanozu görmek

Kahve falında bal kavanozu görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında bal kavanozu gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Kahve falında bir kavanoz bal görmek güç kaybedeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalet eder.

Kahve falında kavanozdan bal yemek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavanozla bal görmek gelirinin azalacağına, patron koltuğuna yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına tabir olunur.

Kahve falında kavanoz bal görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bal kavanozu görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kavanozda bal görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir