AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanoz içinde bal görmek

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavanoz içinde bal gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, bazı arkadaşlarınız size bir iş veya iş birliği teklifiyle gelebilirler.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek çok hayırlı şeylere, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bal kavanozu görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kavanoz bal görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavanozda bal görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavanozla bal görmek gerekirse özür dileneceğine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında kavanozdan bal yemek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kavanoz bal görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir