AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozdan bal yemek

Kahve falında kavanozdan bal yemek

Kahve falında kavanozdan bal yemek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalettir.

Kahve falında kavanozdan bal yemek gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kavanozdan bal yemek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal kavanozu görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine alamet eder.

Kahve falında bir kavanoz bal görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavanozla bal görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, hep yerinde sayacağına inanılır.

Kahve falında kavanoz bal görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kavanozda bal görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir