AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozla bal görmek

Kahve falında kavanozla bal görmek

Kahve falında kavanozla bal görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, ticarette başarılı olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavanozla bal gördüyseniz:

  • Birçok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Kahve falında kavanozla bal görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal kavanozu görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavanozda bal görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kavanozdan bal yemek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kavanoz bal görmek işinden geri kalacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında bir kavanoz bal görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir