AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kaşının olmadığını görmek

Kahve falında bir kaşının olmadığını görmek

Kahve falında bir kaşının olmadığını görmek saygı göreceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, üzerinde kafa yoracağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kaşının olmadığını gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kaşı olmadığını görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine inanılır.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarının olmadığını görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında kaşının olmadığını görmek kırgınlıkların geçeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işarettir.

Kahve falında bir kaşının olmadığını görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kaşların olmadığını görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, düşmanlarını kaybetmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir