AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmanın yollarını arayabilir veya yaratıcı işlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kaşı yarılmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaş yarılması görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşlarının olmadığını görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşların olmadığını görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaş olmadığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşının olmadığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir