AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşı olmadığını görmek

Kahve falında kaşı olmadığını görmek

Kahve falında kaşı olmadığını görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşı olmadığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler henüz bahsettiğiniz fikirlerin içindeki dehayı fark etmemiş olabilir.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kaşının olmadığını görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kaşların olmadığını görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, yeni siparişler alacağına alamet eder.

Kahve falında kaşı olmadığını görmek yardımın alınacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarının olmadığını görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kaşının olmadığını görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir