AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşların olmadığını görmek

Kahve falında kaşların olmadığını görmek

Kahve falında kaşların olmadığını görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, sermayesini riske etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kaşların olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları yeniden yapılandırma ya da gruplama arzunuzu dizginlemek zor olabilir.

Kahve falında kaşlarının olmadığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşların olmadığını görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek prestij kazanacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kaşının olmadığını görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kaşının olmadığını görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kaş olmadığını görmek işini layığı ile yerine getireceğine, zenginlik içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kaşı olmadığını görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir