AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşının olmadığını görmek

Kahve falında kaşının olmadığını görmek

Kahve falında kaşının olmadığını görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, maddi durumunun düzeleceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşının olmadığını gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da değer verdiğiniz şeyleri çok az gayret sarfederek elde edebilirsiniz.

Kahve falında kaş olmadığını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kaşlarının olmadığını görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşların olmadığını görmek sıkıntıların son bulacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına alamet eder.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşı olmadığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında bir kaşının olmadığını görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir