AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarının olmadığını görmek

Kahve falında kaşlarının olmadığını görmek

Kahve falında kaşlarının olmadığını görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kaşlarının olmadığını gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Kahve falında kaşlarının olmadığını görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında kaşı olmadığını görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşların olmadığını görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kaşının olmadığını görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında kaş olmadığını görmek aile bireyleri ile tartışacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir