AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşın olmadığını görmek

Kahve falında kaşın olmadığını görmek

Kahve falında kaşın olmadığını görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşın olmadığını gördüyseniz:

  • Hemen istediğiniz neticeyi alamazsanız, yaklaşımınızı duruma göre düzeltmelisiniz.

Kahve falında kaş olmadığını görmek donatacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalet eder.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, zararının büyük olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının olmadığını görmek korkularının yok olacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kaşının olmadığını görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kaşının olmadığını görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kaşların olmadığını görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir