AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek kaşının olmadığını gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına yorulur.

Kahve falında kaşlarının olmadığını görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşının olmadığını görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işarettir.

Kahve falında bir kaşının olmadığını görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yaptığı işlerin de içine sineceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşların olmadığını görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kaşı olmadığını görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir