AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kase şeker görmek

Kahve falında bir kase şeker görmek

Kahve falında bir kase şeker görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, işinden ve parasından olacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kase şeker gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikatli ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında bir kase toz şeker görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında şeker kasesi görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında bir kase şeker görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık kase görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine inanılır.

Kahve falında altın kase görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında boş kase görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına delalet eder.

Kahve falında kase görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında mavi kase görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir