AnaSayfa / Genel / Kahve falında kase görmek

Kahve falında kase görmek

Kahve falında kase görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, bereketli işlere gireceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, evlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kase gördüyseniz:

  • Israrlar soncunda bir toplantıya iştirak etmeniz gerekebilir.

Kahve falında metal kase görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında boş kase görmek ruhen rahatlığa erileceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi cam kase görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında kase satın almak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kase kırmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında kutsal kase görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında cam kase almak kazanılacak ve ele geçecek paraya, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolu kase görmek özel muamele göreceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir