AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kase toz şeker görmek

Kahve falında bir kase toz şeker görmek

Kahve falında bir kase toz şeker görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sevilen birinin geleceğine, geçiminin yerinde olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kase toz şeker gördüyseniz:

  • Sizden yararlanmak isteyen insanları farketmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bir kase toz şeker görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bir kase şeker görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine inanılır.

Kahve falında şeker kasesi görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salata kasesi görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında porselen kase görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işaret eder.

Kahve falında cam kaseler görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında metal kase görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında mavi cam kase görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir