AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kase görmek

Kahve falında kırık kase görmek

Kahve falında kırık kase görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık kase gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı ya da iddiacı olmak yerine, sabırlı olmanız daha faydalı olabilir.

Kahve falında kırık kase görmek işlerindeki karın artacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına işaret eder.

Kahve falında cam kase almak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında salata kasesi görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi cam kase görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorba kasesi görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, canlanacağına alamet eder.

Kahve falında kase satın almak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kase görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş kase görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir