AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kase görmek

Kahve falında boş kase görmek

Kahve falında boş kase görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş kase gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında boş kase görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kase görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında cam kase yemek hastalıkların biteceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine tabir olunur.

Kahve falında porselen kase görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, istediği makama geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kase görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir kase süt görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorba kasesi görmek keyifli hale geleceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kase toz şeker görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir