AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kase görmek

Kahve falında mavi kase görmek

Kahve falında mavi kase görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, bir uzmana başvurulacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında mavi kase gördüyseniz:

  • Bazı teklifleri yüzeysel algılamakta fayda var.

Kahve falında mavi cam kase görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kase görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına inanılır.

Kahve falında kase görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kase şeker görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kase almak çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına işarettir.

Kahve falında bakır kase görmek para biriktirebileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kase görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında metal kase görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir