AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker kasesi görmek

Kahve falında şeker kasesi görmek

Kahve falında şeker kasesi görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, elin bollaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, günahlara, tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeker kasesi gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Kahve falında bir kase toz şeker görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kase şeker görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında şeker kasesi görmek planların boşa gideceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kase görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında cam kase yemek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret eder.

Kahve falında cam kase almak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kase görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında salata kasesi görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir