AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kase görmek

Kahve falında altın kase görmek

Kahve falında altın kase görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yanlış işler yapacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, itibarının ve makamının artacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kase gördüyseniz:

  • Net olmayan durumları aydınlatıcı sorular sorulması gerekiyor.

Kahve falında altın kase görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine yorulur.

Kahve falında tahta kase görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında şeker kasesi görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, dünyasının bir anda değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kase kırmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, temize çıkacağına yorulur.

Kahve falında cam kase yemek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında bakır kase görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına delalettir.

Kahve falında metal kase görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında bir kase şeker görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir