AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kale görmek

Kahve falında bir kale görmek

Kahve falında bir kale görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına delalet eder.

Kahve falında bir kale gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edebilirsiniz.

Kahve falında tarihi kale görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kaleye top atmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi kalebodur görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kale görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaleden inmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kalebodur döşemek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında kaleye tırmanmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kale kapısı görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir