AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaleye tırmanmak

Kahve falında kaleye tırmanmak

Kahve falında kaleye tırmanmak maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, saygın ve ünlü biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaleye tırmanmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı daha iyi düzenleme imkanları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kaleye tırmanmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaleden atlamak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine delalet eder.

Kahve falında yanan kale görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortasında kale görmek rızkın ve kazancın artacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işarettir.

Kahve falında denizde kale görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına inanılır.

Kahve falında eski kale görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaleyi savunmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarında kale görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir