AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaleden inmek

Kahve falında kaleden inmek

Kahve falında kaleden inmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında kaleden inmek gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür.

Kahve falında kaleden inmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaleye tırmanmak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kumdan kale görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kumdan kale yapmak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kale kapısı görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kaleden düşmek görgülü ve kültürlü olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaleden atlamak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında kale sur görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir