AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaleye top atmak

Kahve falında kaleye top atmak

Kahve falında kaleye top atmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kaleye top atmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyecek veya belli konularda gelişmenize yardım edecek faaliyetler içine girmenizde veya aktivitelerde yer almanızda fayda var.

Kahve falında kaleye top atmak isteklerini yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kaleye gol atmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında kalecilik yapmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kale görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, borçların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaleden inmek ticaretinin genişleyeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kalebodur görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işarettir.

Kahve falında futbol kalesi görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaleden düşmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir